Događaji

biZbuZZ 2011 – najava konferencije

Ovogodišnja biZbuZZ 2011 konferencija održaće se od 2 do 4. novembra u hotelu „Tami Residence“ u Nišu. biZbuZZ je jedna od najvećih IT konferencija u Srbiji sa fokusom na Internet poslovanje. Od samog početka ideja je razvoj comunity-based događaja, kojim se omogućava odlična razmena resursa i profilisano, direktno ostvarivanje interesa partnera konferencije.

Ovogodišnja tema: Mobilni sadržaji i poslovanje

Tržište mobilnih uređaja beleži ubrzan rast, zahvaljujući povećanju broja pametnih telefona, širenjem ponude aplikacija za mobilne platforme, ali i sve povoljnijim cenovnim ponudama proizvođača.

Od ove industrije, sa aspekta poslovnog korišćenja i razvoja, u 2011. godini se očekuje pravi industrijski i korisnički bum. Tako će, u svetlu biznisa, mobilni uređaji postati neizostavni faktor, najpre u procesu planiranja nastupa na globalnoj mreži, a odmah zatim i u analizi potencijala tržišta.

Tržišno planiranje i poslovanje danas računa na sve prednosti koje donosi upotreba mobilnih uređaja: mobilni marketing, integrisane društvene mreže, lokacijski servisi i mSites – sajtovi za mobilne uređaje i eCommerce, sve to postaju ABC platforme za poslovno planiranje na Internetu.

Leave a Reply