Događaji

biZbuZZ – 5. konferencija o Internet poslovanju

U periodu od 27 – 29. oktobra, u hotelu “Vidikovac” u Nišu, održaće se i peta IT konferencija “biZbuZZ”. IT događaj je posvećen Internet poslovanju, e-marketingu, kao i svim poslovnim modelima, beneficijama na Internetu. Svečana sala hotela “Vidikovac” je komforna i tehnički opremljena za regionalne skupove IT profesionalaca.

Tema ovogodišnje “biZbuZZ” konferencije je Prodaja na Internetu. Cilj ovogodišnje konferencije je da ukaže na sve prednosti i mogudnosti Interneta u odnosu na off-line prodaju, od kojih su najmanje dva najvažnija razloga koja treba uzeti u obzir u sagledavanju prednosti Internet prodaje:

  • Smanjenje troškova
  • Širenje baze i zbližavanje sa kupcima

Internet tržište je u Srbiji još uvek relativno neiskorišćeno, ali treba imati na umu da postoje značajna ulaganja u razne modele Internet biznisa, da se svakim danom konkurencija povedava i da je model poslovanja na Internetu ved sada, i u našim uslovima, jedan od poslova i imperativan sadašnjosti.

Svake godine kroz “biZbuZZ” programe prođe više od 300 ljudi i nekoliko hiljada onih koji se informišu o konferenciji putem online medija. Ovo je jedna od najvažnijih stručnih konferencija čiji cilj je promovisanje poslovanja na Internetu i razmena znanja i dobrih praksi.

Leave a Reply