Događaji

BizIT i Sajam tehnike i tehničkih dostignuća od 12. do 16. maja u Beogradu

Pod sloganom “Korak u budućnost“, 58. po redu Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća biće održan od 12. do 16. maja na Beogradskom sajmu.

Jedan od najstarijih članova Unije međunarodnih sajmova (UFI) iz Pariza, okupiće više od 500 domaćih i stranih izlagača iz dvadesetak zemalja.

Na više od 12.000 kvm zatvorenog izlagačkog prostora oni će predstaviti aktuelne domete iz gotovo svih industrijskih grana koje se smatraju strateškim za današnji ekonomsko-tehnološki trenutak – u Integri – fabrici 21 veka, elektroenergetici, elektronici, telekomunikacijama, ICT tehnologijama (BizIT), procesnoj tehnici, klimatizaciji, grejanju i hlađenju, logistici, materijalima, brodogradnji, saobraćaju, opremi za profesionalne i naučne svrhe i inovacijama.

bizit

Kao najprestižniji sajamski događaj ove vrste u širem regionu, Sajam tehnike i tehničkih dostignuća jedinstvena je prilika ne samo za lovce na tehnička rešenja i inovacije, kao neophodan uslov za iskorak u budućnost, nego i za veliki broj poslovnih ljudi kojima je vreme novac, a tehnika koju će sajam da ponudi – najbolji i najkraći put da do njega dođu.

Radno vreme Sajma tehnike biće od 10 do 18 h. Pojedinačne ulaznice će koštati 300 dinara, grupne 200, a za đake i studente stručnih tehničkih škola 150 dinara. Za parkiranje putničkih automobila plaćaće se 100 dinara po satu.

Leave a Reply