Događaji

Canon na Green Festu

Kompanija Canon priključila se trećem po redu, Green Fest-u, festivalu zelene kulture. Slogan festivala je „4 boje zeleno“, a posetioce od 13. do 15. novembra očekuje bogat i besplatan, izložbeni, filmski i obrazovni program. Sadržaj ovogodišnjeg Green Festa činiće revijalni i takmičarski filmovi, izložbe fotografija, kreativne radionice, debate i predavanja.

Kompanija Canon takođe je ponudila zanimljiv sadržaj na svom štandu, u sklopu kojeg posetioci imaju mogućnost da budu deo prirodnog, „zelenog“ okruženja, nađu se ispred oka profesionalnog fotografa i na taj način uzmu učešće u foto konkursu „U prirodi je lepše…“.

canon-green-fest

Jedan od učesnika foto konkursa bio je i Slavimir Stojanović, poznati beogradski dizajner. Dobitnik mnogobrojnih svetskih priznanja u oblasti grafičkog dizajna i prijatelj kompanije Canon, i sam je ostavio pečat na ovogodišnjem Green Fest-u. On je osmislio bedž simboličnog dizajna, koji su na poklon dobili svi učesnici foto konkursa, ali i oni koji su se priključili akciji skupljanja odeće za one kojima je ona najpotrebnija.

Pored ove humanitarne akcije, Canon učestvuje i u edukativnim sadržajima. U saradnji sa WWF, Svetskim fondom za zaštitu divljih životinja, kompanija Canon je organizovala kreativne radionice, kako za nešto starije, tako i za najmlađe posetioce i to na temu „Ugrožene biljke i životinje u Srbiji“.

Tokom trajanja Green Fest-a, kompanija Canon pripremila je i posebnu akciju za sve posetioce. Uz kupovinu sjajnog fotoaparata PowerShot A2600

Leave a Reply