Događaji

CANYON Roadshow i u Beogradu – 10 gradova tokom 10 dana

Odbrojavanje je počelo: dugo očekivana CANYON Graffiti Limited serija biće raspoloživa u radnjama Canyon partnera od 1. septembra. Kako bi proslavili ovaj jedinstveni projekat, članovi Canyon tima ce obići 10 gradova tokom 10 dana, kao prvi korak u okviru predstavljanja Limited serije. Prezentacije za novinare, takmičenja u grafitima, živa muzika, ulični ples su samo neke od brojnih aktivnosti koje ce lokalni timovi organizovati povodom ovog dogadjaja.

Canyon tim kreće iz Holandije u ponedeljak 30. avgusta, a put prolazi kroz Varšavu, Prag, Budimpeštu, Ljubljanu, Zagreb, Sarajevo, Beograd, Sofiju, Bukurest i nazad u Holandiju. Kako bi svaki detalj bio usklađen, sportski automobi je posebno brendiran grafitima, a za rezultat nastala je mašina za kojom se mnogi osvrću.

“Ovo je veoma uzbudljiv projekat za nas”, objasnjava Geert van Dijk, VP Sales & Marketing. “Bice izuzetno napeto, ali i vrlo zabavno. Svaki grad organizuje jedinstven dogadjaj sa eksluzivnom zabavom. Upoznacemo predstavnike medija i kupce, ali i Canyon fanove u svakoj zemlji. Atmosfera ce biti neverovatna. Ovaj Roadshow ce biti za pamcenje.”

Zanimljivi događaji održaće se u shopping centrima, na glavnim trgovima, u barovima, popularnim Café-ima, a sadržajem obuhvataju: grafiti takmicenja i izložbe, živu muziku, DJ, MC, igrače, skateboard takmičenja i drugo. Na svakom skupu biće održana prezentacija za najznacajnije kupce i predstavnike medija putem koje ce Canyon tim predstaviti novu seriju Graffiti Limited .

Leave a Reply