Događaji

Canyon URBAN ART konkurs

Od 15. februara otvoren je poziv svim ljubiteljima grafita i umetnicima da dostave svoje radove na prvi međunarodni URBAN ART konkurs kompanije Canyon. Ostalo je nesto vise od 2 nedelje da nam pokaze svoj talenat, kako je trajanje konkursa produzeno do 30. aprila. Posetioci virtuelne galerije sada mogu da glasaju za svoje omiljene radove, pa recite i vi svojim prijateljima i porodici o tome još danas.

Do sada, blizu stotinu radova je postavljeno na http://urban-art.canyon-tech.com, a umetnici dolaze iz celog sveta: Letonije, Indonezije, Rumunije, Australije, i mnogih drugih zemalja. Posetioci iz preko 55 zemalja su prosli kroz nasu virtuelnu galeriju, sto se moze videti na sajtu posvecenom ovom konkursu. Sve radove ce ocenjivati Canyon korporativni tim, kao i medjunarodni panel strucnjaka iz oblasti urbane umetnosti: Ryan Seslow, Brenna sa urbanartcore.eu i Lora Zombie.

Da li ste zainteresovani? Ilustrujte za nas koncept urbanog zivota: muzika, street art, grafiti, neboderi, svetla, bilbordi, moda, automobili, arkadne igare, nocni zivot, itd. Mozete dobiti priliku da osvojite zanimljive nagrade kao sto su iPod Touch, Sony Playstation 3, Bamboo Pen & Touch tablet, i dr!

* Digitalni dizajn: obuhvata graficki dizajn, slikarstvo ili bilo koje drugo delo napravljeno upotrebom racunarskog programa kao sto su Adobe Photoshop ili Illustrator.

* Crtezi i slike: Sve je dozvoljeno: olovke, grafit, markeri, skice, sprej, boje i matrice – sve dok je tehnika primenljiva na papiru, kartonu ili platnu.

Posetite sajt http://urban-art.canyon-tech.com/ kako biste otvorili nalog, otpremite svoj rad u nekoliko jednostavnih koraka, i podelite svoj talenat sa svetom. Zapamtite: CANYON garantuje da vas identitet nece biti otkrivena, osim ako nam vi date dozvolu.

Leave a Reply