Događaji

Career Days 2012. – centralni događaj u oblasti razvoja karijere u Srbiji

“Career Days” je dvodnevni sajam edukacije, praksi i poslova koji se 2012. godine održava u Belexpo centru 19. i 20. aprila. Organizovan osamnaestu godinu za redom od strane studentske organizacije AIESEC, ovaj sajam predstavlja centralni događaj u oblasti razvoja karijere u našoj zemlji. Cilj sajma je omogućavanje interaktivnog susreta između perspektivnih mladih ljudi i kompanija okrenutih budućnosti.

Sve veštine, korisne informacije i znanja koja su vam nedostajale za uspešno traganje za zaposlenjem, biće vam dostupne kroz niz raznolikih radionica i edukacija.

Samom sajmu prethodiće niz edukativnih radionica sa početkom od 24. marta. Radionice će biti organizovane u prostorijama Opštine Savski venac u više termina i na više različitih tema.

Kako napisati CV, kako se ponašati na intervjuu za posao, fama o “nameštenim konkursima”, samo su neke od tema koje će vam predstaviti najkvalitetniji predavači iz nekoliko kompanija. Još jedna od novina jeste i radionica, odnosno napredan kurs Excela koji će obuhvatiti finansijsko odlučivanje i donošenje odluka.

Pruža vam se prilika da vidite kako poslovni svet čiji deo maštate da postanete, zaista izgleda u praksi.
Career Days pruža kvalitet, ali ga i očekuje. Stoga se može reći da će radionice biti selektivnog karaktera. Nakon jednostavnog online apliciranja, odabraće se kandidati sa najboljim predispozicijama. Učesnici naših radionica će imati određena prvenstva na samom sajmu, u odnosu na ostale posetioce istog, u smislu prisustva na radionicama na sajmu, prvenstva ubacivanja podataka u bazu CV-jeva koja će kompanijama učesnicama biti dostupna godinu dana i slično. Zato požurite i zgrabite svoju šansu, a stečeno znanje kroz radionice iskoristite na najbolji način.
Više informacija na sajtu www.careerdays.rs i na facebook stranici Career Days.

Leave a Reply