career-days
Događaji

Career Launch od 2. do 5. aprila u hotelu Holiday Inn

Career Days” je centralni projekat u oblasti razvoja karijere u našoj zemlji, koji je usmeren na rešavanje problema nezaposlenosti, kroz pružanje mogućnosti mladim ljudima za posao, praksu i edukaciju. Ovaj projekat već devetnaest godina realizuje studentska organizacija AIESEC, a ove godine pored Beograda, Niša i Novog Sada, prvi put će se održati i u Kragujevcu.

career-days

U okviru projekta, studenti završnih godina studija i svi zaintresovani mladi ljudi moći će da ostave svoj CV u bazi na sajtu Career Days-a. Oni kandidati iz baze koji ispunjavaju potrebne kriterijume kompanija, biće pozvani na grupne radionice, individualne intervjue i druge procese selekcije koji će se održati u okviru događaja Career Launch.

Career Launch predstavlja centralni događaj projekta osmišljen u vidu različitih procesa selekcije, koji će se u Beogradu održati od 2. do 5. aprila u hotelu Holiday Inn. Najkvalitetniji mladi ljudi, koji se budu najbolje pokazali u okviru grupnih radionica i intervjua dobiće praksu ili posao. Tu se priča ne završava, jer će CV-evi kandidata ostati u bazi i nakon Career Launch-a, i biće dostupni kompanijama narednih godinu dana.

Leave a Reply