Događaji

Case Study Show 2009

Studije slučaja će zadavati renomirane kompanije na našem tržištu- Coca- Cola Hellenic, Holcim, Kon Tiki Travel i British American Tobacco

Na Fakultetu organizacionih nauka od 9. do 11. aprila ESTIEM po treći put organizuje jedan od najvećih događaja edukativnog karaktera, sa ciljem da okupi studente, profesore i menadžere spremne na izazove savremenog poslovanja. “Case Study Show 2009” je manifestacija internacionalnog karaktera, na kojoj će učesnici imati prilike da steknu praktična iskustva rešavanjem studija slučaja.

Od 9 do 11. aprila studenti FON-a imaće priliku da budu u ulozi menadžera i da se oprobaju u realnom poslovanju i izazovima savremenog menadžmenta, radeći u internacionalnim timovima sa studentima iz cele Evrope. Rame uz rame sa predstavnicima kompanija, najhrabriji studenti završnih godina imaće tri dana da svojim sposobnostima i umešnošću primene stečena znanja rešavanjem studije slučaja, koja predstavlja moderan način učenja. Studije slučaja će zadavati renomirane kompanije na našem tržištu Coca-Cola Hellenic, Holcim, Kon Tiki Travel i British American Tobacco.

Prvog dana događaja 9. aprila održaće se “Company Day” na kome će se kompanije predstaviti studentima, a svi zainteresovani imaće priliku da ostave CV i time potraže put do svojih  snova. Oni nešto mlađi – srednjoškolci imaće priliku da dođu i osete put uspeha, ali i izazova koji će morati da ponesu kao budući studenti.

Više možete pronaći na: www.estiem.org.rs

Leave a Reply