Događaji

Cisco predstavlja nove ideje na ovogodišnjoj Cisco Expo 2012

Kompanija Cisco će organizovati 20. i 21. marta jedanaesti Cisco Expo, jedan od najvažnihih IT događaja u regionu, koji će se održati u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Koncept ovogodišnje Expo konferencije “Innovate together” fokusiraće se na tri velike teme: inteligentne mreže, računarstvo u oblaku i mobilnost.

“Ove godine ćemo predstaviti najnovije trendove iz oblasti umrežavanja ispred više od 600 IT profesionalaca iz svih segmenata srpskog tržišta”, izjavio je Goran Obradović, generalni direktor kompanije Cisco Srbija. “Kroz proteklih 11 godina smo uvideli da je Cisco Expo postao najveća IT&mrežna konferencija u regionu i čvrsto verujemo da će koncept inovacija doneti nove ideje koje će pomoći svim učesnicima da razviju nove poslove ili da se dodatno usavrše u oblastima u kojima već imaju liderske pozicije”.

Više od 40 prezentacija koje će održati iskusni domaći i inostrani profesionalci pokriće najvažnije teme iz oblasti IT-a i mreža. Lokalni iglobalni partneri kompanije Cisco, demonstriraće uživo najinteresantnije studije slučaja iz perspektive klijenata i korisnika, u okviru izložbenogprostora.

Ove godine kompanija Cisco će predstaviti novog govornika na keynote prezentaciji, g-dina Mihaela Gansera, višeg potpredsednika kompanije CISCO i lidera za Centralni i region Istočne Evrope. Mihael će podeliti najnovije viđenje Srbije kada je reč o globalnoj konkurentnosti i u kojoj ulozi se pojavljuju informacione tehnologije danas i u kojoj će se naći u budućnosti ove zemlje. On će objasniti aktuelnu promenu informacione ekonomije u mrežnu ekonomiju i njen uticaj na društvo, poslovanje i tehnologiju. Demonstracija uživo pokažaće sposobnosti informacionih tehnologija i kako kompanije mogu podići svoje poslovanje na viši nivo i pružiti klijentima usluge bolje nego ikada pre.

Cisco Expo konferencija će jedanaesti put za redom okupiti tehnološke eksperte, poslovne ljude i donosioce odluka iz oblasti informacionih tehnoloija iz najuspešnijih domaćih i stranih kompanija, inženjere, predstavnike kompanije Cisco iz inostranstva, članove Vlade, vodeće Ciscopartnere, servis provajdere, studente Net Akademije, mala i srednja preduzeća, predstavnike medija i druga značajna imena iz IT tržišta u Srbiji i Crnoj Gori.

Leave a Reply