Događaji

Combis na MS Network 4 konferenciji

Combisovi stručnjaci na Microsoft  Network  4 konferenciji održaće predavanja o rešenjima zasnovanim na Microsoftovim tehnologijama koje kompanijama pomažu da uravnoteže zahteve poslovanja

Regionalni sistem integrator Combis predstaviće se na ovogodišnjoj, četvrtoj po redu Microsoft NetWork konferenciji koja se 13. i 14. aprila održava u Bosni i Hercegovini, s dve teme:  System Center 2012 R2 i Exchange 2013 i/ili O365.

 

Mirza Hadzic - Combis

Mirza Hadzic – Combis

Combisov Business development manager Mirza Hadžić govoriće o on-premise Exchange 2013 ali i Office 365 Exchange te odgovoriti na pitanja kakav je koncept jedne i druge usluge, koji su hardverski i softverski zahtevi, metode i iskustva iz migracije, kakvo je održavanje te koja bi mogla biti ukupna cena (TCO).

“Vlastita infrastruktura ili najam usluge iz oblaka? Ili i jedno i drugo? Ova su pitanja stara koliko i pojava Cloud tehnologija u IT svijetu. Zahvaljujući Microsoftu i ostalim vendorima, sve nam je dostupno i na dohvat ruke, ali izbor nije jednostavan. Combisova vrednost je iskustvo s Microsoft tehnologijama koje kompanijama uistinu nude mogućnost da uštede vreme i povećaju efikasnost, zbog čega se nadam dobroj reakciji publike Microsoft NetWorka na predstavljena rešenja”, rekao je Hadžić.

Leave a Reply