Događaji · Video igre

ComTrade kompanija HERMES SoftLab predstavila nova gejming rešenja na IGE 2010 sajmu u Londonu

Po treći put zaredom, ComTrade Group je nastupio na jednom od najprestižnijih svetskih skupova na polju gejminga.

ComTrade kompanija HERMES SoftLab, poznata po svojim visokokvalitetnim IT rešenjima i razvoju softvera, postavila je svoj štand na sajmu IGE 2010 (International Gaming Expo) koji je otvoren u londonskom Earls Court-u i traje od 26. do 28. januara.

Sajam okuplja gotovo sva najveća svetska imena iz ove profitabilne industrije. HERMES SoftLab već skoro dve decenije kreira napredna softverska rešenja za klijente iz različitih poslovnih oblasti, a u proteklih nekoliko godina je uspostavio čvrstu saradnju sa globalnim partnerima koji se bave prodajom kazino opreme i onlajn gejmingom.

Na IGE 2010 sajmu HERMES SoftLab predstavlja svoje nove tehnologije i softverske proizvode za gejming industriju (Remote Gaming Server, G2S modul ), a poseban naglasak je ove godine stavljen na rešenja za onlajn igre na sreću, kategoriju koja veoma brzo napreduje na svetskom tržištu softvera.

Stoga se i štand kompanije ove godine nalazi upravo u delu sajamskog prostora posvećenom onlajn rešenjima, što bi trebalo da rezultira većim brojem kontakata i potencijalnih ugovora u ovoj oblasti.

Pored menadžera i prodajnog osoblja, na IGE 2010 sajmu su prisutni i ključni inženjeri tih softverskih rešenja, koji zainteresovanim posetiocima iz prve ruke objašnjavaju sve prednosti naših rešenja.

Leave a Reply