Događaji

ComTrade IT Solutions and Services na konferenciji YU INFO 2010.

Kompanija ComTrade IT Solutions and Services nastupila je na 16. YU INFO konferenciji, koja je od 03.- 06. marta 2010. održana u kongresnom centru Sunčani vrhovi na Kopaoniku.

Kao i prethodnih godina, gosti konferencije bili su stručnjaci iz Srbije i zemalja u okruženju. Predstavnici akademskog, istraživačkog i biznis sektora su predstavili najnovije trendove, projekte, istraživanja i rešenja u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija.

Naša kompanija bila je učesnik u okviru glavnog programa, kao jedan od sponzora konferencije. Predavanje su održali Aleksandra Popović, Account Manager u javnom sektoru i Srđan Atanasijević direktor istraživanja i razvoja kancelarije u Kragujevcu. Oni su predstavili iskustva kompanije ComTrade ITSS na projektima u javnom sektoru. Između ostalog, predstavljeni su projekti izvedeni za Agenciju za privredne registre (OneStopShop), Ministarstvo Finansija (informacioni sistem za praćenje i kontrolu deviznog i spoljnotrgovinskog poslovanja), kao i za Poresku upravu Crne Gore (Objedinjena registracija i naplata).

Leave a Reply