Događaji

Comtrade na Sinergiji 12

ComTrade i ove godine nastavlja dugogodišnju saradnju sa kompanijom Microsoft i učestvuje u pripremi jedne od najzapaženijih IT konferencija u Srbiji i regionu. Sinergija 2012 će biti održana 23. i 24. oktobra u Beogradu, a naša kompanija će imati zvanični status zlatnog sponzora i biće uključena u sva tri dela ove prestižne manifestacije, uključujući Glavni program konferencije i Expo deo u Sava Centru, kao i Biznis dane Sinergije koji su planirani od 24. do 26. oktobra u hotelu Hyatt.

Cilj učešća je predstavljanje uspešno realizovanih projekata zasnovanih na Microsoft platformi, što će biti zajednički imenilac nastupa ComTrade-a u svim segmentima ovogodišnje Sinergije.

U okviru glavnog programa konferencije, ComTrade će se predstaviti sa tri tehnička predavanja namenjena IT stručnjacima i potencijalnim klijentima:

  • Integralno rešenje za resurse, obračun zarada i kontrolu ulaza – Jelena Tanasijević i Slobodan Matijević (23. oktobar, 15:30-16:30)
  • Anatomija elektronske pisarnice – Ivan Stevanović i Stevan Đusić (24. oktobar, 9:00-10:00)
  • Kompletan zdravstveni IS – Borislav Kolak i Predrag Filipović (24. oktobar, 14:00-15:00)

Kao zlatni sponzor, ComTrade će imati i svoj štand na istaknutom mestu u holu Sava Centra, gde će pored multimedijalnih sadržaja koji demonstriraju softverska rešenja kompanije za goste biti pripremljen i zabavni program pod nazivom „ComTrade Sinergija Open“ u okviru koga će posetioci moći da se oprobaju u mini golfu i osvoje simbolične nagrade.

Naša kompanija će učestvovati i na pratećem događaju koji će doći u centar pažnje odmah nakon zatvaranja glavnog dela Sinergije. U toku događaja pod nazivom „Biznis dani“ u hotelu Hyatt, ComTrade će uzeti učešće trećeg dana kada su na programu Public Sector rešenja. Public Sector dan je zakazan za 26. oktobar, a ComTrade će već u toku keynote predavanja imati priliku da se obrati publici prezentacijom “The future is mobile“  koju će pripremiti Miha Vidmar i Viktor Kovačević, a koja će biti posvećena trendovima u svetu mobilnih tehnologija i razlozima zašto kompanije moraju razmišljati o mobilnim rešenjima, uz osvrt na ComTrade rešenje za mobilno bankarstvo.

U toku ovog dana će biti održane još dve prezentacije ComTrade rešenja, sa sledećim temama:

  • Projekat Bolnički informacioni sistem (HIS) – Opšta bolnica Zrenjanin i GAK KCS(13:30-14:10)
  • Projekat Digitalna škola – Digitalna Agenda (11:10-11:50)

Odlukom da se uključi u Sinergiju 12 na sva tri fronta, ComTrade nastavlja da sprovodi aktivnosti usmerene na edukaciju javnosti o naprednim softverskim rešenjima i produbljuje svoje partnerstvo sa Microsoft-om i drugim liderima IT industrije. Pored toga, demonstracijom uspešnih rešenja ComTrade želi da informiše javnost o svojim kapacitetima i uspostavi bliži kontakt sa lokalnim privatnim kompanijama i javnim institucijama, od kojih mnoge imaju potrebu za poslovnim IT rešenjima u okviru ComTrade-ovog domena ekspertize.

Leave a Reply