Događaji

ComTrade podržao Studentskе danе u Kragujevcu

​Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Kragujevcu organizovao je trodnevnu manifestaciju pod nazivom “Studentski dani“, koja je simbolično prikazivala put jednog brucoša od prvog studentskog do prvog radnog dana. ComTrade je učestvovao u organizaciji trećeg dana, 27. maja, dana zamišljenog kao korak ka karijeri.

Prepoznat kao kompanija koja ima mnogo šta da ponudi studentima, ComTrade je kao i do sada podržao organizaciju manifestacije ovog tipa i bio učesnik trećeg dana – dana namenjenog diplomcima koji su spremni za svoje prve korake u karijeri. Oni su imali prilike da se upoznaju sa liderima poslovne zajednice u regionu i na licu mesta se informišu o mogućnostima stručnog usavršavanja u ComTrade-u, o mogućim zaposlenjima, o poslovima kojima bi želeli da se bave i oblastima u kojima žele da izrade karijeru.
Mladi diplomci, koji su zainteresovani za praksu ili posao u našoj kompaniji imali su priliku da saznaju detaljnije informacije kod predstavnika ComTrade-a na ovoj manifestaciji, da se upoznaju sa mogućnostima stučnog usavršavanja i obavljanja prakse u ComTrade Education Centru, kao i sa EdIT letnjom školom programiranja, koja je postala zaštitni i prepoznatljiv brend ComTrade-a.

 

Leave a Reply