Događaji

ComTrade podržava mlade talente na Sajmu prakse

ComTrade IT Solutions and Services nastavlja da ulaže u mlade talente i podržava inicijative za razvoj stručnog znanja. Ovog puta, kompanija se predstavila na manifestaciji „Sajam Praksi 09 – Tebe Traže“, održanoj 26. i 27. novembra u Hali 5 Beogradskog sajma.

Događaj je organizovan prvi put ove godine sa ciljem da pomogne studentima i tek svršenim diplomcima da pronađu pravog poslodavca kod koga bi obavili praksu i stekli dragoceno radno iskustvo.

Nastup Comtradea na ovom sajmu pratio je već prepoznatljivu formulu „ComTrade 3 u 1“, koja obuhvata EdIT letnju školu, Radionicu Znanja i Centar za praksu. Praktičan, ali i maštovit pristup je izazvao veliko interesovanje posetilaca sajma, koji su u velikom broju tražili informacije o mogućnostima saradnje sa ComTrade-om.

Na Comtrade štandu su mogli saznati sve o organizaciji letnjih škola programiranja, učešću na edukativnim radionicama i mogućnostima praktičnog rada u kompaniji, a za njih su bili pripremljeni i informativni materijali.

ComTrade se na Sajmu Praksi 09 predstavio kao moderna kompanija koja studentima pruža šansu za usavršavanje čak i pre nego što steknu diplomu i pomaže im da lakše dođu do posla odmah po završetku studija.

Leave a Reply