Događaji

ComTrade ponudio „3-u-1“ kombinaciju na JobFair-u 09

ComTrade IT Solutions and Services je i ove godine učestvovao na “JobFair 09 – Kreiraj svoju budućnost”, sajmu poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta, održanom 2. i 3. novembra u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu.

Ideja o jedinstvenom trouglu koga čine studenti, univerziteti i poslodavci, uspešno je realizovana. Istaknute kompanije, među kojima se naravno našao i ComTrade IT Solutions and Services, imale su prilike da na Sajmu predstave mogućnosti razvoja profesionalnih karijera i budućeg zaposlenja.

I ove godine naš štand je posetio veliki broj studenata i diplomaca. Oni su bili u prilici da saznaju nešto više o dešavanjima i mogućnostima koje ComTrade može ponuditi mladim, talentovanim ljudima željnim profesionalnog napretka i usavršavanja. Takođe su mogli ostaviti svoje biografije, dobiti sve relevantne podatke o tome čime se bavi ComTrade IT Solutions and Services, koja su trenutno otvorena radna mesta, kakvi profili ljudi su nama potrebni i sl.

Kroz razgovor sa studentima, ComTrade IT Solutions and Services se predstavio kao poslodavac koji može doprineti dodatnom usavršavanju studenata i u toku samih studija, što bi svakako rezultiralo bržem pronalasku posla odmah nakon stečene diplome. Ono što nas je izdvajalo od drugih poslodavaca, učesnika Sajma, a što je naišlo i na najpozitivniji odjek među studentima je ComTrade kombinacija “3 u 1” : EdIT, Radionica Znanja i Centar za praksu, o čemu svedoči već sada veliki broj on-line prijava dospelih na našu adresu.

Leave a Reply