Categories
Događaji

COMTRADE SLAVI 10 GODINA NA INFOFESTU 2009

U okviru manifestacije Infofest 2009 koja se održava jubilarni 16 put u Budvi od 27.09-03.10.2009 ComTrade Group slavi 10 godina poslovanja u Crnoj Gori

Pre 10 godina, prvi put je osnovana ComTrade kompanija TradeCom u Podgorici (danas posluje pod imenom CT Computers ME) koja ubrzo postaje jedan od najvećih distributera ICT opreme i nezaobilazni partner u većini značajnih projekata i tendera za razvoj Crne Gore.

2008. godine posle akvizicije slovenačke kompanije HERMES SoftLab, ComTrade grupa osniva poslovnu jedinicu ComTrade IT Solutions and Services koju čine kompanije Spinnaker i HERMES SoftLab i širi svoje prisustvo u Crnoj Gori.

Lokalna kancelarija kompanije HERMES SoftLab dobija novo ime Spinnaker i zajedno sa srpskom kompanijom Spinnaker pruža IT rešenja i usluge javnom sektoru, telekomunikacionim kompanijama, finansijskim institucijama, Hi-Tech vendorima kao i privatnom sektoru, koristeći ComTrade mrežu regionalnih i međunarodnih razvojnih centara sa više od 1000 inženjera.

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da nam se pridružite na prezentaciji jednog od naših projekata u Crnoj Gori, “Centralni Registar Stanovništva” koja će se održati u hotelu Avala u Kongresnoj Sali u ponedeljak 28.09. od 18.30h.

Na prezentaciji projekta će sa strane klijenta govoriti: Vujica Lazović, Potpredsednik Vlade Crne Gore i Ministar za Informaciono društvo, Nataša Starovlah iz Ministarstva unutrašnjih poslova i javne uprave i Branko Biberdžić, član projektnog tima, a ispred naše kompanije: Darko Popović, generalni direktor kompanije Spinnaker Crna Gora i kolege iz Hermes SoftLab-a iz Ljubljane Peter Rešković i Mitja Golouh.