Događaji

D-LINK i M SAN – prezentacija noviteta

Kompanija D-Link održala je u saradnji sa svojim distributerom firmom M SAN Grupa, prezentaciju noviteta u ponudi proizvoda namenjenih poslovnim korisnicima.

Kompanija D-Link jedna je vodećih u svetu na području razvoja i dizajna end-to-end rešenja mrežne i komunikacijske opreme. Uz sveobuhvatnu ponudu uređaja za potrebe kućnih korisnika kao što su žični i bežični routeri, antene, print server , modemi, uređaji za čuvanje podataka, strujno umrežavanje, video nadzor i VoIP, D-Link uz navedeno uspešno razvija i celu paletu proizvoda i usluga namenjenih poslovnim korisnicima.

Ovom prilikom Miro Delić, stručnjak za tehničku podršku mrežne opreme u D-Link Adria, okupljenim partnerima je prezentovao najnovija dostignuća u razvoju sveobuhvatnih rešenja mrežne opreme koja pouzdano i kvalitetno mogu potpuno zadovoljiti potrebe malih, srednjih i/ili velikih preduzeća a koje, u današnjim okvirima poslovanja, postaju sve specifičnije. Područja tehnologija od interesa poslovnih korisnika koja svojim proizvodima i uslugama D-Link suvereno pokriva jesu Switching, Security, Storage i Surveillance.

Voditelj D-Linkovog predstavništva za regiju Adria, predstavio je i D-Linkov najnoviji program za podršku poslovnim partnerima pod nazivom D-Link Partner +.

D-Link Partner+ Program osmišljen je kao inovativna komunikacijska platforma između D-Linka i njegovih partnera i saradnika koja za svoj primaran cilj ima ojačati njihovu povezanost te im omogućiti brz i jednostavan pristup informacijama koje su im potrebne za što brže pružanje kvalitetnog rešenja za korisnike.

Tako ova platforma sadrži mnoštvo korisnih alata: od konfiguratora mrežne opreme kojeg partner može da koristiti pri izboru optimalnog rešenja za zadovoljenje potreba klijenata/korisnika do raznovrsnih marketinških materijala, materijala za dodatnu edukaciju o D-Link tehnologiji te pregršt najnovijih informacija o mogućnostima koje pruža celokupan portfelj D-Linkovih proizvoda i usluga.

Leave a Reply