Događaji

Danas proglašenje pobednika u akciji “Najbolje iz Srbije”

Priznanja za najbolje domaće brendove “Najbolje iz Srbije” biće dodeljenja u sredu, 9. aprila u 19:30 časova, na sečanosti u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Akciju “Najbolje iz Srbije” organizvala je Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija i dnevnim ekonomskim listom “Privredni pregled”.

U jubilarnoj 10. po redu akciji “Najbolje iz Srbije” biće proglašena 23 pobednika za 2013. godinu, kao i najbolji robni i korporativni brend u protekloj deceniji.

najbolje-iz-srbije

U ovogodišnjoj akciji konkurisalo je 175 brendova, a najveći broj nominovan je u kategorijama robe svakodnevne potrošnje i uslužna preduzeća.

Glavni kriterijumi za ocenjivanje brendova u akciji “Najbolje iz Srbije 2013″ bili su tržišno-finansijski, percepcija ispitanika i ocena stručnog žirija.

Zbog velikog broja kvalitetnih brendova prijavljenih u kategorijama robe svakodnevne potrošnje – hrana i piće, biće proglašeno i 12 dobitnika nagrade “Top korner”, priznanja koje se dodeljuje u saradnji sa vodećim maloprodajnim lancima, a koje podrazumeva posebne promotivne pogodnosti.

Cilj akcije je da podstakne stvaranje kvalitetnih srpskih proizvoda, da se promovišu najbolji robni i korporativni brendovi iz Srbije, jača njihova tržišna pozicija i izgradi poverenje potrošača i partnera u zemlji i inostranstvu.

Leave a Reply