Događaji

Dani tehnološkog umeća 2011

Privredna komora Beograda poziva zainteresovane da 17. maja 2011. godine u hotelu “Continental” prisustvuju konferenciji „daTum” (dani tehnološkog umeća) koju organizuju kompanija MINECO i Privredna komora Beograda uz podršku USAID-a.

Svoje učešće na konferenciji potvrdile su najpoznatije softverske kuće koje razvijaju ERP rešenja: AB Soft, ASW, Adacta, Breza Software, Digit, Europos, Extreme, IIB, M&I Systems, Microsoft, Saga…Kao i prethodna konferencija i ova je posvećena poslovnom softveru – u osnovi to je ERP podržan CRM i BI funkcionalnostima. Teme su logičan nastavak prethodne “daTum” konferencije i “sito” istraživanja, sve sa ciljem da se ukaže na postojeće stanje ERP-a i one IT oblasti koje su najvažnije za dalji razvoj IT sektora u Srbiji, a na opštu korist.

“U nestabilnim vremenima krize, kakvo je ovo naše – teško je govoriti o stabilnosti bilo čega… Ipak, na prvi pogled tržište ERP-a se čini zrelim i stabilnim, ali pažljivije posmatranje otkriva složeno i izuzetno promenljivo područje… Gde je bilo srpsko ERP tržište – a gde je danas? Šta se promenilo? Šta smo naučili… a šta moramo da učimo ponovo?…”Ova i slična pitanja su okosnice oko kojih je postavljena konferencija “daTum” čiji je radni naslov “Živi pesak promena – korak dug dve godine“.Više informacija o događaju možete da nađete na lokaciji www.datum.rs na kome se nalazi i registracioni formular.

 

Leave a Reply