Događaji

Delegacija Republike Hrvatske na INFOFEST-u 2010

Republika Hrvatska je, sa zadovoljstvom, prihvatila poziv Organizatora da uputi delegaciju na ovogodišnji Festival. Na INFOFEST će doći g. Igor Lučić, državni sekretar Središnjeg državnog ureda za e-Hrvatsku i njegova zamjenica, g-đa Ivana Andrijašević. Središnji državni ured je, inače, resorno nadležni organ Hrvatske za ICT pitanja i za razvoj informacionog društva.

Dolazak na budvanski Festival najavili su i čelni ljudi resornih organa Srbije i Slovenije, pa će INFOFEST biti dobra prilika za razmenu iskustava i unapređenje regionalne saradnje u izgradnji informacionog društva. Da podsetimo – o ovim pitanjima će biti reči u uvodnoj INFOFEST-sesiji “Gde smo i kako dalje”.

Organizator je 1. septembra, distribuirao zvanične pozive za pojedinačno učešće na INFOFEST-u 2010. Već 4. septembra registrovano je 206 prijavljenih učesnika, što govori da će odziv i ove godine biti odličan.

U aranžmanskoj ponudi Organizatora su hoteli Avala, Mogren, Ville Avala i Slovenska plaža, kao i organizovani avionski prevoz na liniji Beograd – Tivat – Beograd, sa transferom do Budve.

Ostali hoteli (Splendid, Maestral, Astorija, …) i privatan smještaj mogu se dobiti na zahtev.

Leave a Reply