Događaji · Razvoj aplikacija

Devreach – Microsoft konferencija u Bugarskoj

Sledećeg meseca,  18. i 19. oktobra 2010. se u Sofiji u Bugarskoj održava velika IT konferencija o Microsoft tehnologijama DevReach [www.devreach.com].

Na više od 60 predavanja na DevReach-u možete očekivati teme, kao što su: ASP.NET, Windows Workflow, SharePoint 2010, HTML5 and Silverlight 4, SQL Server 2008 R2, Windows Azure, Windows Phone 7, IE9 i WPF.

Za sve svoje ljubitelje, Microsoft Sinergija tim obezbeđuje specijalne povoljnosti kao što su kotizacioni popust od 30% na ukupnu cenu i besplatan prevoz do Sofije u slučaju dovoljnog broja prijavljenih. Za više informacija i prijavu za konferenciju DevReach sa specijalnim povoljnostima možete se obratiti na [email protected].”

Microsoft Sinergija je najveća i najuticajnija konferencija posvećena informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni u regionu Jugoistočne Evrope. Sinergija već 9 godina okuplja IT profesionalce, rukovodioce, entuzijaste, medije i kompanije.

Sinergija nije samo skup stručnjaka iz raznih oblasti, najnovijih tehnologija, aktuelnih tema i predavanja, već jedna snažna zajednica koja svake godine stvara dodatnu vrednost za sve učesnike u vidu novih znanja, ideja i inovacija koje doprinose ubrzanom poslovno-tehnološkom napretku i kontinualnom razvoju Srbije i regiona. www.mssinergija.net

Leave a Reply