Događaji

Digitalni svet u Beogradu

Pozivaju se svi zainteresovani da se prijave za ucešće na konferenciji „The Digital Impact“, koju ABC Srbija, uz podršku USAID i IREX, organizuje u petak 1. jula u beogradskom hotelu Continental. Govornici na događaju su globalno poznata imena iz sveta digitalnog poslovanja – Jon Williams, Chief Digital Officer Grey EMEA iz Londona (vodeći digitalni kreativac u UK, laureat četiri zlatna i tri srebrna lava u Kanu, kao i preko 100 drugih međunarodnih nagrada), Brian Morrissey, glavni urednik Digiday-a (prethodno šest godina urednik digitalnog sadržaja u AdWeek-u) iz Njujorka i Tal Navarro, Head of Social Media Adler Chomski Group iz Tel Aviva.

Namenjena je rukovodiocima i zaposlenima u medijskim kućama, kreativnim, marketinškim, medijskim i digitalnim agencijama, marketing odeljenjima kompanija, izdavačima, sadašnjim i budućim vlasnicima web sajtova…

Cilj događaja je prenos znanja i ideja iz prve ruke, vezanih za najaktuelnije svetske trendove u oblasti „novih medija“ i njihovo korišćenje u svakodnevnom poslovanju.

Predavanja iz oblasti unapređenja agencijskog poslovanja, novih izdavačkih modela i marketinga na društvenim mrežama održaće troje poznatih inostranih stručnjaka iz navedenih oblasti, a nakon svake sesije prisutni će biti u prilici da dobiju odgovore na svoja pitanja i razmene stavove sa predavačima.

va predavanja će biti održana na engleskom jeziku, uz obezbeđen simultani prevod.

Agenda The Digital Impact, petak, 1. jul 2011:

10.00 – 10.30 – Registracija učesnika

10.30 – 10.35 – Pozdravno obraćanje

10.35 – 11.05 – Kako agencije treba da se menjaju (How Agencies Should Change) – Jon Williams

11.05 – 11.25 – Q&A

11.25-11.40 – Pauza za kafu

11.40 – 12.10 – Digitalni mediji i oskudica pažnje (Digital Media and the Scarcity of Attention) – Brian Morrissey

12.10 – 12.25 – Q&A

12.25 – 13.00 – Ručak

13.00 – 13.30 – Mitologija društvenih medija (Social Media Mythology) – Tal Navarro

13.30 – 13.45 – Q&A

Napomena: Organizator zadržava pravo promene agende.

Uslovi učešća i registracija:

Sve kompanije članovi ABC Srbija imaju pravo na po jednu besplatnu kotizaciju, a svaku narednu plaćaju 3000 dinara. Cena kotizacije za učesnike koji nisu članovi ABCS je 5000 dinara. Kotizacija uključuje kafe pauzu i ručak. Navedeni iznosi su bez PDV-a.

Broj mesta je ograničen.

Za prijavu, molimo da popunite formular koji možete da pronađete ovde

 

Leave a Reply