Događaji

DISKOBOLOS 2009

Nominovani za priznanje DISKOBOLOS 2009 predstaviće se 22. decembra 2009 u 19,30 h u hotelu Continetal Beograd. Biće to jedinstvena prilika da upoznate 130 najatraktivnijih rezultata zasnovanih na ICT – informaciono komunikacionim tehnologijama u 2009. godini!

Svečano uručenje priznanja održaće se uz najviše zvanice političkog i društvenog života, Informatičku Novogodišnju večeru, kao i bogat umetnički program koji će ove godine predvoditi naš istaknuti umetnik Lane Gutović, muzičko–baletski program Milene Vasić i plesne grupe Pozorišta na Terazijama, posebni muzički program Čuture – Branka Marušića, sa Banetom Zarin i Marijanom Marušić i uz izvanredno vođstvo Ane Parojčić i Srđana Jovanovića glumca Indeksovog radio pozorišta.

Jubilarni 15-ti Diskobolos značajno je uvećanan  odzivom ne samo ex-jugoslovenskih zemalja već i Velike Britanije, Nemačke, Austrije, Italije, Holandije, Madjarske, Albanije, Češke, Grčke, Belgije, Rumunije, Sri Lanke i drugih, čime je dobio još značajniju internacionalnu vrednost. Ceremoniju tradicionalno prati veliki broj novinara.

Spisak svih nominovanih objavljen je na sajtu www.jisa.rs a prijave za prisustvo ceremoniji mogu se vršiti isključivo preko obrasca na sajtu.

Leave a Reply