Događaji

Diskobolos 2012

Prijavite svoja ostvarenja za Internacionalno priznanje u primeni informaciono-komunikacionih tehnologija

Već 18 godina nagrada Diskobolos je vrhunski izazov stvaraocima i jedinstvena potvrda modernog poslovanja vezanog za upotrebu savremenih IC tehnologija. Nema sumnje da je Diskobolos izuzetno uticao na unapređenje saradnje i podstakao mnoge autore iz celog sveta: USA, Indije, Šri Lanke, Kenije, UK, Belgije, Italije, Španije, Rumunije, Bugarske i svih ex-jugoslovensikih zemalja da razmene iskustva i prikažu svoja ostvarenja. Sa zadovoljstvom konstatujemo da se broj nagrađenih iz godine u godinu uvećava.

Jedinstveni informatički savez (JISA) u saradnji sa Council of European Professional Informatics Societies (CEPIS), European Economic Chamber of Trade (EEIG ), Commerce and Industry, regionalnim privrednim komorama, informatičkim asocijacijama i velikim brojem domaćih eksperata, koji svi zajedno čine žiri, tradicionalno i ove godine oceniće Vaša ostvarenja u raznim oblastima rada: Proizvodnja, Projektovanje, Upravljanje, Društvene delatnosti, Finansije, Zdravstvo, Obrazovanje, Usluge, Stručni skupovi, RTV emisije, Izdavaštvo i Globalni partneri i predložiti za nagradu.

Vaša PRIJAVA (www.jisa.rs) treba da sadrži kratak opis rešenja i navedenu kategoriju u okviru koje se konkuriše. Prijava će biti distribuirana svim članovima eminentnog žirija na ocenjivanje, a sabiranjem njihovih bodova dobićemo ovogodišnja glavna i posebna priznanja.

Konkurs je otvoren do 22. novembra 2012.
Svečano uručenje: 20. decembar 2012. Beograd, u prisustvu najeminentnijih gostiju iz Evrope i Srbije.

Leave a Reply