Događaji

Dokukino i Microsoft Srbija organizuju Youth Spark Live konferenciju

Fondacija za nove komunikacije Dokukino i Microsoft Srbija organizuju Youth Spark Live konferenciju koja će se održati u petak, 9. maja 2014. godine u Ustanovi kulture “Parobrod” u Beogradu.

 

Fokus lokalne Youth Spark Live konferencije jeste na razvoju karijera mladih u današnje vreme. Svrha okupljanja biće praktično objašnjavanje mogućnosti koje karijera u sferi informacionih i komunikacionih tehnologija nudi, kao i predavanja na temu dobre implementacije ideja u praksi i aktuelnih uspešnih primera, prilika u startup kulturi i znanja koja su neophodna mladima da razviju sopstvene ideje i unaprede poslovanje.

YouthSparkLive,9maj

Microsoft Razvojnom centru u Srbiji koji zapošljava više od 150 vrhunskih mladih inženjera, na Youth Spark Live konferenciji pridružiće se i SEE ICT sa Social Change Hakatonom, Nordeus, Američka privredna komora u Srbiji, UNDP Crna Gora, Strawberry Energy, profesori i drugi učesnici iz oblasti informaciono – komunikacionih tehnologija.

 

Prijave za učešće na konferenciji traju do 7.maja 2014. godine i mogu se izvršiti OVDE, a agenda konferencije je dostupna OVDE.

Leave a Reply