Događaji

Drugu godinu za redom Tehnicom dobitnik “Diskobolos” nagrade

Tehnicom je dobio specijalno priznanje za Talk B2B matchmaking software

U svečanoj sali Skupštine grada dodeljene su “Diskobolos” nagrade za najbolja informaciono – komunikaciona ostvarenja u ovoj godini. Drugu godinu za redom Tehnicom je dobitnik ovog laskavog priznanja, ovoga puta u oblasti društvenih delatnosti za TalkB2B matchmaking software.

Jedinstveni informatički savez Srbije u saradnji sa Evropskim savetom profesionalnih informatičkih asocijacija, Evropskom privrednom komorom za trgovinu i industriju, regionalnim privrednim komorama, informatičkim asocijacijama i velikim brojem domaćih eksperata pregledao je više od 200 prijavljenih ostvarenja u kategoriji glavnih i specijalnih nagrada.

Talk B2B je web i mobilna aplikacija namenjena sajmovima, konferencijama i drugim događajima i olakšava kako organizovanje datih događaja, tako i B2B (business to business) sastanke.

B2B događaji su najbolji način za kompaniju da stupi u kontakt sa potencijalnim klijentima. Sastanci od pola sata su dovoljni da se upozna kompanija i njen portfolio. Ipak, bez dobre softverske podrške, organizacija ovakvih događaja zahteva puno vremena i posla. Tehnicom Solutions (www.tehnicomsolutions.com) je razvio Talk B2B alat koji olakšava ovaj proces, kako organizatorima, tako i učesnicima.

Osnovna ideja platofrme je da omogući organizatorima da dobiju alat za online kreiranje čitave konferencije s jedne strane, a svakom učesniku pruža mogućnost da opiše svoju kompaniju i definiše sopstvenu ponudu i potražnju, nakon čega uz pomoć napredne pretrage tražiti potencijalne klijente, sa kojima će imati sastanak na samoj konferenciji, s druge strane.

Tehnicom je prvi na srpskom tržištu razvio ovu aplikaciju. Za nepunih godinu dana, od kada je aplikacija zaživela u praksi, petnaestak domaćih i inostranih konferencija i sajmova ju je koristilo.

Više o samoj platformi možete naći na www.talkb2b.net

Leave a Reply