Događaji

E-TVRĐAVA festival – treći po redu

Treći po redu E- TVRĐAVA festival počeo je u utorak 31. avgusta i trajaće do 4. septembra. U toku prva dva festivala, oko 5000 posetilaca iz cele Srbije imali su prilike da posete brojne umetničke radionice od oblikovanja žice, preko tkanja, do filmske montaže. U večernjim satima imali su prilike da prisustvuju muzičkom progamu. Prvog dana otvoren je i FreeNetWorld filmski festival, kome je prisustvovao član žirija, gost iz Grčke Jorgos Emanuil i autorke filma iz Rusija!

Festival će večeras svečano otvoriti Goran Kreclović, zamenik ministra za omladinu i sport u rovovima niške tvrdjave. Publika će nakon otvaranja imati priliku da prisustvuje predstavi regionlanog pozorišta iz Novog Pazara “Ćelava pevačica” u Paviljnou Galerije
u Tvrdjavi, kao i proglašenju pobednika FNW festivala. Što se muzičkog programa tiče, nastupiće OFFLOAD , THE DOGSTAR REVOLUTION I RELEVATORS. A na LIVE bini predstaviće se DEMO bendovi iz NIša! Na DJ stage-u od ponoći Ladies party uz Disko jedinke, Virgin Helenu i DJ Sylvie.

Leave a Reply