Događaji

E3 Expo u 3D Vision tehnologiji visokog kvaliteta na YouTube-u

NVIDIA je objavila danas da će GamerLive.TV, online mesto gde možete pronaći sadržaj vezan za igre, zabavu i lifestyle, biti prvi medij koji će emitovati vesti i novosti vezane za E3 2011 konferenciju, i to u stereoskopskom 3D kvalitetu za NVIDIA® 3D Vision™ korisnike.

E3 Expo (7-9 jun, 2011., Los Angeles Convention Center) je značajna godišnja konferencija za kompjutere i video igre, koja je mesto gde mnogi programeri i dizajneri igara i proizvođači hardvera predstavljaju nove naslove i opremu za gejming.

Počevši od danas i sve do 9. juna, GamerLive.TV će izdati više od 50 visoko kvalitetnih 3D video snimaka  o najnovijim vestima o E3 konferenciji, uključujući pojavljivanje novih igara, demoe igara, kadrove iz 3D igara, intervjue poznatih, Expo događaje, kao i VIP zabave. Takođe će prikazati ekskluzivne intervjue sa najboljim svetskim programerima, uključujući predstavnike iz kompanija Activision, Capcom, Disney, Electronic Arts, Sega, THQ i Ubisoft.

Video snimci će biti dostupni na GamerLive.TV YouTube kanalu, www.youtube.com/GamerLiveTV, kao i na GamerLive.tv/E3-3D. Dodatno, kompanija NVIDIA će prikazivati te video snimke na 3DVisionLive.com/E3 i postovaće novosti na Twitter-u (@NVIDIAGeForce), kako bi obavestili korisnike o novim video snimcima kada isti postanu dostupni.

3D Vision korisnici će moći da gledaju sve E3 video snimke u bogatom, visoko kvalitetnom stereoskopskom 3D kvalitetu na njihovim NVIDIA 3D Vision desktop i laptop računarima, sa najnovijom verzijom Mozilla Firefox internet pretraživača.

Da biste videli YouTube stereoskopske 3D video snimke, neophodni su NVIDIA 3D Vision desktop ili laptop računar, najnoviji NVIDIA GeForce® drajveri (verzija 275 ili novija), kao i Firefox (verzija 4 ili novija), koji sadrži podršku za HTML 5 video striming. Korisnici će takođe morati da selektuju opciju HTML 5 kada gledaju YouTube 3D video:  http://www.youtube.com/select_3d_mode.

Leave a Reply