Događaji

EdIT 2011

Drugu godinu za redom studentska organizacija AIESEC organizuje projektat EdIT. Ovogodišnja tema projekta biće „Edukovanje srednjoškolaca na temu informacionih tehnologija“. Srednjoškolci će učestvovati u kreativnim radionicama iz oblasti “game development”, “3D  modeling” i kreiranja web stranica.

Osim studenata iz inostranstva koji će raditi kao predavači, u ovoj ulozi mogu se naći svi zainteresovani studenti fakulteta za informacione tehnologije kao i studenti sa završenim kursom za web dizajn.

U trajanju od dva meseca, studenti će imati priliku da se oprobaju u ulozi predavača, steknu uvid o drugačijoj kulturi i načinu razmišljanja, prošire mrežu kontakata, razviju nove ideje i da po završetku projekta dobiju sertifikat koji će biti odlična stavka u njihovom CV-u.

Počevši od 14. februara, planirano je da se predavanja održavaju dva puta nedeljno u toku dva meseca u unapred odabranim srednjim školama.

EdIT 2011 je jedan od edukativnih projekata studentske organizacije AIESEC. AIESEC je međunarodna platforma namenjena mladim ljudima koji teže da otkriju i razviju sopstvene potencijale kako bi imali pozitivan uticaj na društvo.

Prijavu i više informacija možete naći na sajtu www.ef.aiesec.org.rsRok za prijavu je 10 februar.

Leave a Reply