edufair
Događaji

EDUfair – Decenija podrške budućim studentima

Firma Oivivio, specijalizovana za organizaciju projekata, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ambasadom Velike Britanije s ponosom najavljuje: 10. Međunarodni sajam obrazovanja – EDUfair™  2013  8. i 9. mart 2013 Hotel Metropol Beograd

EDUfair™ čitavu deceniju pomaže našim budućim studentima u njihovom izboru obrazovanja i budućih karijera, sa sloganom  „A šta ćeš ti da studiraš?“. Preko 80 domaćih i inostranih fakulteta i visokih škola iz 15 zemlja im svakako olakšava i ukazuje na veliki izbor i mogućnosti koje imaju pri biranju njihovog daljeg školovanja. Godinama smo verni partner i savetnik za preko 7.000 mladih ljudi koji posete sajam.

edufair

Zemlja počasni gost je Velika Britanija, koja je u saradnji sa Ministarstvom prosvete nauke i tehnološkog razvoja omogućila održavanje ovogodišnjeg sajma.

Svečanom otvaranju, 8. marta, sa početkom u 12h, će prisustvovati i rektori, dekani, profesori, kao i predstavnici medija, a EDUfair™ će i ove godine otvoriti Ministar prosvete nauke i tehnološkog razvoja prof. dr. Željko Obradović i Ambasador Velike Britanije.

Sajam je svoj kreativni duh obogatio i proširio besplatnim radionicama namenjenim učenicima i profesorima: “Brzo čitanje”, “Brilijantno učenje”, ”Neverbalna komunikacija”, “Kako aplicirati za stipendiju”, “Studentske vize” i mnoge druge.

Potpuno besplatne ulaznice mogu se naći pre početka sajma na sajtu www.edufair.rs, , kao i putem aktivacije na facebook-u. Cena ulaznice na sajmu je 100 dinara, za organizovane grupe od 3 i više učenika cena iznosi 70 dinara po osobi. Ulaz za pratioce grupa je besplatan, a ulaz na radionice je uključen u cenu ulaznice.

Maturanti i đaci trećih razreda, na jednom mestu, dobijaju sve informacije koje su im potrebne pri izboru fakulteta ili više škole, EDUfair™ rešava nedoumice koje  imaju budući studenti. I zato podstičimo zajedničkim snagama razvoj obrazovanja u Srbiji – dođite na EDUfair™ 2013.

Sve informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma www.edufair.rs, kao i kontaktiranjem organizatora sajma putem e-mail adrese [email protected] ili pozivom na telefon (011) 303-67-94.

Leave a Reply