Događaji

eOlimpijada

U planu je da konferenciju i Olimpijadu eUprava otvori potpredsednica Vlade i ministarka državne uprave i lokalne samouprave, dr Kori Udovički, u četvrtak 16. oktobra 2014. godine sa početkom u 10:00 časova, Centar Sava u Beogradu, ulica Milentija Popovića 9. Istovremeno, potpredsednica će dodeliti nagrade lokalnim samoupravama koje su do sada bile najbolje u pružanju elektronskih usluga na Portalu eUprava.

Cilj događaja je promocija elektronske uprave na lokalnom nivou i povećanje broja elektronskih usluga koje se nude građanima i privrednim subjektima.
euprava

Takmičenje ima za cilj da aktivno uključi što veći broj građana i njihovih lokalnih samouprava da bi se korišćenjem elektrosnkih usluga postigla veća efikasnost i zadovoljstvo korisnika. Sa druge strane, jednostavnost procesa generisanja usluga otvoriće novi razvojni ciklus ne samo nacionalnog Portala već i drugih vidova komunikacije koje pruža Internet.

Obaveštenje svim organima jedinica lokalne samouprave:

Iz objektivnih razloga održavanje Olimpijade eUprava, pomera se za 28. oktobar 2014. godine. Sve prijavljene JLS biće o tome i zvanično obaveštene.

Za sve JLS, koje se nisu prijavile, rok za prijavu za učešće se produžava do 15. oKtobra 2014. godine.

Leave a Reply