Događaji

Epson akcija na Adi

I ove godine kao i prošle, kompanije Epson i BS Procesor su na Adi Ciganliji, u kafiću Sunset u saradnji sa kompanijom Refot B organizovale zanimljivu Epson akciju u cilju promocije novih Epson multifunkcijskih štampača Epson Stylus Photo PX700W i PX800FW namenjenih krajnjim korisnicima.

Profesionalnim Nikon fotoaparatima, fotografisana su preslatka deca na Adi, koja su sa uživanjem pozirala Epson promoterima zamišljajući da se nalaze u rukama nekog od poznatog svetskog fotografa, nadajući se da će jednog dana, 20-ak godina kasnije isto tako pozirati u Milanu, Parizu ili nekoj drugoj Evropskoj modnoj prestonici.

Fotografije dece su se besplatno delile roditeljima uz demonstraciju njihove izrade na licu mesta. Mnogi roditelji su sa oduševljenjem uzeli unapred pripremljen flajer sa potrebnim informacijama u vezi ovih fenomenalnih foto štampača, kako bi ih odmah kupili i odradili još par podjednako kvalitetnih fotografija svojih anđelčića.

Na kraju meseca biće održana izložba najlepših fotografija, koje će u kafiću Sunset biti izložene mesec dana, dok će pobednici dobiti nagrade – Epson Stylus S20 štampače u znak sećanja na ovu akciju. Akcija traje do kraja avgusta. Ne propustite da besplatno dobijete fotografiju svojih najmilijih na visoko kvalitetnim foto štampačima.

Leave a Reply