Događaji

Epson nudi zanimljiva rešenja na ISE-u 2011

Kompanija Epson, svetski lider u proizvodnji projektora još od 2001. i broj jedan u oblasti interaktivnih projektora u EMEA1 regiji, predstaviće nove modele projektora na sajmu Integrated Systems Europe (ISE) 2011. Prikazaće najnoviju postavku modela i tehnologija na štandu N24, Hala 4, RAI, Amsterdam, između 1-3 februara, 2011.

Ovo će biti prva prilika za mnoge ljude da testiraju Epsonove nove proizvode koje predstavlja u januaru 2011. Biće najava o prozvodima namenjenih obrazovnom sektoru, uključujući i neke zanimljive alate za učionicu, a posetioci će imati i priliku da iz prve ruke testiraju nove modele projektora iz biznis linije, koji uključuju pametna rešenja za lakše prezentovanje.

Posetioci Epsonovog štanda će imati priliku da vide različite demosntracije koje su posebno osmišljene da prikažu proizvode u tipičnim radnim okruženjima. Takođe će postojati odeljci posvećeni kućnim bioskopima, gejmingu i novoj tehnologiji kompanije Epson – 3LCD Reflective.

Valeri Rifod-Kangelosi, viši menadžer za poslovanje projektorima, u kompaniji Epson Europe, izjavila je: „Ovo je šesta godina za redom kako kompanija Epson izlaže na sajmu ISE i veoma se radujemo predstavljanju najnovijih modela projektora i tehnologija, uključujući neke interesantne nove modele, kao i inovativne funkcije.”

ISE je vodeći pan-evropski sajam za uvođenje audio-vizuelnih sistema na tržišta kućnih, profesionalnih i komercijalnih proizvoda. Ovaj sajam se fokusira na ključne stavke, proizvode i tehnologije kada se radi o audio-vizuelnom prikazivanju, emitovanju, sistemima za zabavu u domu i na poslu, i elektronskim integracijama.

Leave a Reply