Događaji

Epson partner Microsoft Sinergije 11

Kompanija Epson, zajedno sa svojim ekskluzivnim distributerom, kompanijom Ewe Comp, i ove godine učestvuje kao partner na najvećem IT događaju kako u Srbji, tako i u jugoistočnoj Evropi, Microsoft Sinergija 11.

U okviru Microsoft Sinergije 11, kompanija Epson, predstaviće nove tehnologije štampe i projektovanja vizuelnih sadržaja. Na štandu će biti izloženi neki od najuspešnijih ovogodišnjih proizvoda, modeli štampača Stylus Photo PX660, Stylus SX620FW, Stylus Office BX305F, AcuLaser M2300D; skener Perfection V500 Office i projektor EB-1775W.

Pored toga što mogu videti zanimljiv audio i video materijal o kompaniji Epson i njenim proizvodima, posetioci će imati priliku da se zabave na jedinstvenoj konstrukciji koja simulira „slobodan pad”, kao i da za uspomenu dobiju fotografiju ovog nezaboravnog iskustva odštampanu na Epsonovom foto-štampaču Stylus Photo PX820.

Otkako se održava, Microsoft Sinergija je najveća i najuticajnija konferencija posvećena informaciono-komunikacionim tehnologijama i njihovoj poslovnoj primeni u regionu jugoistočne Evrope. Sinergija već jedanaest godina okuplja IT profesionalce, rukovodioce, entuzijaste, medije i kompanije.

Sinergija nije samo skup stručnjaka iz raznih oblasti koji predstavljaju najnovije tehnologije, govore o aktuelnim temama i drže predavanja, već jedna snažna zajednica koja svake godine stvara dodatnu vrednost za sve učesnike u vidu novih znanja, ideja i inovacija koje doprinose ubrzanom poslovno-tehnološkom napretku i kontinualnom razvoju Srbije i regiona.

Leave a Reply