Događaji

EPSON podržava multimedijalni projekat SUTRA na ovogodišnjem Festivalu Nauke

Kompanija EPSON, podržala je ovogodišnji multimedijalni projekat SUTRA koji se održao na lokaciji Galerije narodne banke Srbije, na ovogodišnjem Festivalu Nauke, od 3-5 decembra.

U okviru projekta SUTRA podržane su sledeće izložbe:

1. Izložba Nataše Teofilović pod nazivom ”1:1”. U okviru ove izložbe, autor je iskoristio EPSON EMP-6100 projektor, kako bi vršio projekciju veoma zanimljive animacije na plafon. Više o ovoj postavci možete saznati na:  http://www.festivalnauke.org/sutra/works/008.html

2. Izložba Davora Magdića pod nazivom ”Visikord”. U okviru ove izložbe autor je projektovao animacije uz pomoć interesantnog sotfvera za vizuelizaciju muzike sa projektora EPSON EMP-1810. Više o ovoj postavci možete saznati na: http://www.festivalnauke.org/sutra/works/004.html

3. Izložba Blaže Kovačevia pod nazivom ”Nadzor i kazna”. U okviru ove izložbe svi posetioci koji provuku svoje torbe ili rančeve, dobiće odštampan snimak sa sigurnosnog skenera uz pomoć Epson Stylus Office B40W štampača.

“Zadovoljstvo nam je da smo učestvovali ove godine, po prvi put, na Festivalu nauke u okviru multimedijalnog projekta SUTRA” izjavio je gospodin Marko Jovanović, predstavnik kompanije Epson za Srbiju. “EPSON je poznat kao tehnološki inovator u oblasti štampača i projektora, ali i kao kompanija koja podržava umetnike i umetnost u Srbiji. Zbog toga nam je drago da učestvujemo u ovom multimedijalnom projektu, za koji smo sigurni da će proći zapaženo”.

Ovogodišnji Festival Nauke održao se 3.4.5. decembra na tri lokacije, Robna kuća Kluz, Studentski kulturni centar i Galerija narodne banke Srbije. Multimedijalni projekat SUTRA je bio održan u oviru Galerije narodne banke Srbije, Nemanjina 17.

Leave a Reply