Događaji

eSkills Week 2012 veoma uspešno okončana

Kao i prethodnih godina kompanija Smart d.o.o. je učestvovala u akciji e-Skills Week. Kao i prethodnih godina, u ovoj akciji ste bili u mogućnosti da besplatno polažete ECDL module i na taj način steknete međunarodno priznati sertifikat o poznavanju rada na računaru. Promena i veliki plus ove godine za sve učesnike akcije je bilo dobijanje na poklon ECDL indeks ukoliko se položi barem jedan modul.

E-Skills Week akcija se održala u periodu od 26. do 30. marta 2012. godine, u prostorijama kompanije Smart d.o.o. na adresi Trg mladenaca 5 u centru Novog Sada. Tom prilikom je sprovedeno 116 polaganja ECDL modula, od čega je čak 93,10% tj. 108 modula uspešno položeno. Ukupno je izdato 26 Core Indeksa.

U akciji e-Skills Week, 7 učesnika je steklo ECDL Start sertifikat a 5 učesnika ECDL Core sertifikat. Za Start sertifikat bilo je potrebno da se položi četiri ECDL modula po izboru, dok je za ECDL Core sertifikat potrebno položiti svih sedam ECDL modula. 46% polaznika koji su izašli na testiranje su na kraju akcije i dobili sertifikat.

Leave a Reply