Događaji

Extreme na Sinergiji 09

Extreme poziva sve zainteresovane da  se pridruže na ovogodišnjoj Sinergiji koja će se održati od 17. do 19. novembra u Sava Centru. Kao i uvek, Extreme se trudi da na najbolji način podeli svoja znanja i iskustva sa svim zainteresovanim posetiocima, pa ove godine na predavačkom delu učestvuje sa predavanjima:

· Microsoft Dynamics CRM u službi ubrzanja vašeg poslovanja, Vladimir Ljubibratić, izvršni direktor (18. novembar, 14:30h)
· Advanced Workflow with WSS and SharePoint Designer, Bojan Miljković, direktor razvoja i Aleksandar Dimić, program menadžer – Poslovni portali (18. novembar, 16h)
· NAV Express, više od igre!, Petar Stamenović, konsultant – Microsoft Dynamics (19. novembar, 14:30h)

Osim predavanja u okviru konferencije, Extreme ove godine ima i dve radionice:

· E2 CRM Hosting radionica (19 novembar u 12h, delegatska jedinica 9)
Jedinstveno rešenje na našem tržištu koje obezbeđuje potpunu Microsoft Dynamics CRM funkcionalnost, bez dodatnih ulaganja u hardversku infrastrukturu.

E2 CRM Hosting će, kao potpuno novo rešenje na našem tržištu, nastalo kao zajednički projekat firmi Extreme i EUnet, biti i posebno predstavljen na press konferenciji zakazanoj za 18. novembar u 15:30h.
· Upravljanje dokumentacijom HACCP sistema kvaliteta (19. novembar u 10:30h, Microsoft štand)

Predstaviće se i Extreme rešenje zasnovano na Microsoft SharePoint platformi, koje omogućava centralizaciju i trenutnu dostupnost dokumentacije koja prati HACCP sistem kvaliteta, pravim ljudima u pravo vreme.

Leave a Reply