Događaji

Extreme na Sinergiji 11

Ovogodišnja Sinergija, jedanaesta po redu, održaće se od 18. do 20. oktobra u Sava Centru, a Extreme će ovoga puta učestvovati pod sloganom „Pravimo oblake!“.

O Cloud-u kao trendu u IT industriji i strateškom opredeljenju kompanije Microsoft se puno govori, a Extreme želi da pokaže kakve konkretne prednosti on može doneti preduzećima u praksi i to na primerima uspešnih implementacija koje su imali u proteklih godinu dana, od prethodne Sinergije.

Pored poslovanja „u oblacima“, na Extreme štandu, predavanjima i radionici svi posetioci će moći da dobiju odgovore i na pitanja o licenciranju, bezbednosti, upravljanju dokumentacijom, upravljanju odnosom sa klijentima i o svemu onome čime se Extreme već 15 godina uspešno bavi.

Osim expo dela konferencije, gde će softverski tim biti na raspolaganju za sva pitanja i gde će posetioci moći da predahnu i da se zabave, Extreme će imati aktivno učešće i u predavačkom delu Sinergije i to sa sledećim predavanjima i radionicom:

19.oktobar:

12:00 – 13:30h Integracija Microsoft Dynamics CRM-a u svakodnevno poslovanje – Učinite CRM još moćnijim, Dušan Đokić, Sala 4/1
14:30 – 15:30h QMS bez papira, Bojan Miljković, Delegatska jedinica 9
20.oktobar:

14:30 – 15:30h Uputstvo za let kroz oblake- SharePoint Online, Bojan Miljković i Aleksandar Dimić, Sala 15/1
16:00 – 17:00h Kancelarija u oblaku, Nikola Tejić, Sala 4/1
Kao i uvek, sve one koji nas budu pratili na Sinergiji čekaju mali znaci pažnje i puno zabave.

Leave a Reply