Događaji

Kompanija Extreme na Sinergiji 09 predstavila svoja rešenja

Na ovogodišnjoj Sinergiji održanoj od 17. do 19. novembra u Sava Centru, firma Extreme se, osim na expo delu, svim posetiocima predstavila i nizom predavanja i radionica posvedenih poslovnim rešenjima Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics NAV Express i SharePoint portalima, a predstavljeno je i potpuno novo rešenje – E2 CRM Hosting, rezultat zajedničkog rada sa partnerskom firmom EUnet.

Osnovni cilj bio je da se sa svim zainteresovanima podele i razmene iskustva vezana za načine na koji moderne tehnologije mogu da unaprede poslovanje, naročito kada su u pitanju mala i srednja preduzeća.

Na zvaničnom predavačkom programu našla su se tri predavanja firme Extreme:
Microsoft Dynamics CRM u službi ubrzanja vašeg poslovanja”, na kome je predstavljeno kako Microsoft Dynamics CRM može da poveda kompanijsku produktivnost kroz akcelaratore i brzo kreiranje line-of-business aplikacija prilagođenih konkretnim potrebama preduzeda.

Advanced Workflow with WSS and SharePoint Designer“, na kome je uz primere i demo, predstavljen način na koji se može kreirati jednostavan, složen i napredni workflow upotrebom Sharepoint Designer-a 2007 kao alata. „NAV Express, više od igre!“, na kome je na primeru implementacije u kompaniji Extreme CC (vodedi distributer zabavnog softvera u Srbiji) prikazano kako se NAV Express snašao u “svetu igara”!”
Pored ovih predavanja i održane su i dve radionice:

E2 CRM Hosting radionica“ na kojoj je predstavljeno ovo hosting rešenje bazirano na Microsoft Dynamics CRM platformi koje pruža punu funkcionalnost platforme na koju se oslanja, bez potrebe za ikakvim dodatnim ulaganjima u hardversku infrastrukturu. „Upravljanje dokumentacijom HACCP sistema kvaliteta“, gde je predstavljeno rešenje firme Extreme koje omogudava centralizaciju i trenutnu dostupnost dokumentacije koja prati HACCP sistem kvaliteta, pravim ljudima u pravo vreme.

Naravno, kao i svih prethodnih godina, Extreme se potrudio da začini atmosferu, pa je organizovana i nagradna igra sa glavnim nagradama Nintendo Wii i Guitar Hero, koje su dodeljene poslednjeg dana Sinergije na Extreme štandu.

Leave a Reply