Događaji

Festival analogno-digitalnih umetnosti RESONATE

DIVISION je bio jedan od sponzora festivala analogno-digitalnih umetnosti RESONATE, održanog u Beogradu, u Domu Omladine, 16. i 17. marta.

Festival RESONATE je ujedno i seminar eksperata i izložba vizuelnih umetnika, koji obuhvata brojne oblasti, od softverskog inženjeringa do teorije vizuelnih umetnosti. Ovogodišnji RESONATE je predstavio 20 govornika iz Evrope, Azije i Severne Amerike, saradnju sa nacionalnim i internacionalnim institutima, brojne debate, radionice, panel diskusije i koncerte.

Na festivalskim radionicama demonstrirana je praktična primena novih tehnoloških dostignuća, sa namerom da se uključe posetioci i postignu rezultati u umrežavanju između posetilaca i njihovih predavača.

DIVISION se pobrinuo za kvalietno i savremeno održavanje predavanja obezbedivši interaktivnu tablu, SMART Technologies i elektronske table kompanije Plus Corporation model CR-5, tankog i modernog dizajna, koje podržavaju pisanje markerom na vodenoj bazi, premotavanje stranica, direktno prebacivanje podataka na USB memoriju ili direkno štampanje napisanog materijala.

Za više informacija o ovom festivalu posetite:

http://resonate.io/2012/#home

Leave a Reply