Događaji

Gadget Fest 2012

“Gadget Fest” – jedinstveni, najuzbudljiviji IT marketinški događaj sezone održaće se od 25 -27. oktobra 2012. u Knez Mihajlovoj ulici sa centralnim dešavanjem u Galeriji Progres.

Gadget Fest je nova, jedinstvena manifestacija, koja za cilj ima popularizaciju tzv. gedžeta, IT i hi-tech tehnologija, na inovativan i pristupačan način.

Ideja sa organizacijom Gadget Festa nastala je, kao logičan nastavak popularnosti događaja „Gedžet Godine“, koji je održan prošle godine u periodu od 01. septembra do 31. decembra. Posećenost manifestaciji i poseta sajtu od strane brojnih fanova, naveli su nas na organizaciju „Gadget Festa“, sa željom da se građanima i publici u Srbiji još bliže predstavi značaj IT tehnologija.

Gadget Fest je manifestacija sa edukativnim, zabavnim i promotivnim karakterom, besplatan za sve građane koji će imati priliku da prisustvuju ekskluzivnim promocijama najnovijih IT i hi-tech tehnologija najomiljenijih gedžeta, kao i da pogledjui najširi izbor koji se trenutno može naći na tržištu Srbije.

Leave a Reply