Događaji

Goran Milić potvrdio učešće na regionalnoj konferenciji “The Economist: Digital 2014” na temu trendova u komunikacijama i medijima!

Konferencija o tendovima u telekomunikacijama i medijima “The Economist: Digital 2014” okupiće 10. juna u beogradskom hotelu “Hyatt Regency” najznačajnije profesionalce iz oblasti telekomunikacija, medija i digitalnih tehnologija iz celog SEE regiona.

Jedan od prvih potvrđenih učesnika je prvi čovek Al Jazeera Balkans iz Sarajeva, legendarni Goran Milić koji ima višedecenijsko iskustvo na televizijama u regionu – od TV Beograd čiji je urednik i dopisnik bio, preko Yutela i HRT-a do TV Al Jazeera u Sarajevu.

digital

Pored šefova najmoćnijih medijskih korporacija u regionu na konferenciji će svoja mišljenja sučeliti prvi ljudi telekomunikacijskih kompanija kao i stručnjaci za “nove medije”, “društvene mreže” i poznate ličnosti koje će govoriti o svojim iskustvima u konzumaciji medija i komunikacijskim izazovima novih tehnologija i trendova. Detaljan program i način prijave učešća na konferenciji možete da pogledate OVDE.

Leave a Reply