Događaji

Halcom na događaju Bankinfo u Beogradu

Predstavnici preduzeća Halcom su nastupili na događaju Bank Info, održanom na Paliću od 5. – 7. novembar 2014. Tom prilikom je predstavljeno Halcom rešenje Hal E-Bank SME, kao i usluga E-fakture.

Bank Info događaj je svoj fokus postavio na novitete u bankarskoj industriji u Srbiji. Učesnici su mogli da dobiju važne informacije iz oblasti modernog i učinkovitog poslovanja, i ujedno saznaju ponešto iz primera dobre prakse.

Aleksandar-Spremic

Raznovrstan program konferencije je bio posvećen definiciji današnje situacije u svetu bankarstva, analizirajući krizne situacije beogradske berze. Naglasak je bio postavljen na istraživanju digitalnih kanala kao i novih prostora u industriji.

Na ovom događaju Halcom je predstavio jedno od svojih rešenja za e-bankarstvo, Hal E-Bank SME, koje je namenjeno malim i srednjim preduzećima, a koje klijentima nudi konzistentno korisničko iskustvo. Aplikacija Hal E-Bank SME sadrži sve funkcionalnosti potrebne preduzećima (proveru stanja, uvid u transakcije, izvode i štampanje, pripremu i slanje naloga,…) i omogućava im mobilnost.

Drugi deo je bio posvećen usluzi E-fakture. Korišćenje Halcom-ovog sistema e-faktura nudi jednostavno spajanje i razmenu podataka između informacionih sistema najvećih izdavaoca i primaoca, te optimizaciju procesa likvidacije i plaćanja. Na taj način, korisnik štedi i na vremenu i na troškovima poslovanja.

Leave a Reply