Događaji

Horizon 2020: Kako dobiti novac iz EU fondova?

Da li ste znali da HORIZON 2020, najveći program za istraživanja i inovacije u EU, ima fond od skoro 80 milijardi evra? Prema nekim procenama, Srbija ima potencijal da dobije čak 100 miliona evra godišnje iz ovog fonda. Kako da se upravo vaš projekat nađe među najuspešnijim i dobije novac?

Kako pravilno popuniti aplikaciju za konkurs, na koji način izabrati odgovarajućeg partnera za projekat, kako kreirati idealan budžet projekta? Koji troškovi se smatraju prihvatljivim na projektu, a koje nikako ne treba unositi u budžet?

Kako dobiti sredstva iz EU fondova otkriće Ariel Milošević na besplatnom seminaru, koji u subotu, 25. oktobra, od 11 do 13 časova u svojim prostorijama organizuje LINK Centar za razvoj karijere (www.razvoj-karijere.com).

seminar eu

Milošević će objasniti i kako pravilno izračunati plate i troškove zaposlenih, koliki je dozvoljen mesečni trošak zaposlenog, te koji je optimalan iznos za dnevnice, troškove prevoza, smeštaja, i brojne druge nedoumice koje muče sve one koji traže sredstva fondova za svoje projekte. On će ukazati i na to kako jedan predlog projekta NE treba da izgleda.

Ariel Milošević ima više od 15 godina radnog iskustva, od kojih poslednjih sedam u razvoju i koordinaciji različitih regionalnih i globalnih projekata, uključujući projekte koje finansira EU . Obrazovanje je stekao u oblasti međunarodnog prava, a poseduje praktično iskustvo u upravljanju projektima, logistici i procesima snabdevanja, kao i u radu sa vladinim, nevladinim, međunarodnim organizacijama i privatnim sektorom. Trenutno radi kao projekt menadžer na projektima SEERISK i ORIENTGATE ispred Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Svi zainteresovani moći će da prate ovaj koristan seminar od kuće, zahvaljujući live streamu koji je obezbedila ITAcademy.

Leave a Reply