Događaji · PC računari

HP Printonomics u Beogradu

U utorak 8. juna 2010. godine u Beogradu će se održati kongresu Printonomics, najveće predstavljanje HP štampača, rešenja za štampu, kao i partnerskih softverskih rešenja u regionu.

Tokom kongresa koji se održava u Beogradu u Sava Centru 8. i 9. juna, svi učesnici će imati prilike da saznaju kako da unaprede svoju radnu sredinu i obavljanje svakodnevnih radnih zadataka koristeći najnovija štamparska rešenja.

Predavači kongresa su vodeći stručnjaci kompanije Hewlett-Packard, koji će predstavnicima medija predstaviti nove tendencije u oblasti HP potrošnog materijala, borbe protiv falsifikovanja štamparskih ketridža i načinima na koje kompanije uštedom mogu da investiraju u svoj rast.

Bićete u prilici da se upoznate sa svim HP proizvodima, koji će biti izloženi na kongresu Printonomics. Obilazak je omogućen u periodu od 10:15 do 11:15.

Nakon toga, predstavnicima medija će se obratiti:

11:20 – 11:25

Milan Zrnić

Imaging & Printing Group (IPG), Country Manager

Hewlett Packard Beograd

11:25 – 12:00 HP EMEA program protiv falsifikovanja – kako se HP bori protiv proizvodnje, distribucije i prodaje falsifikovanih ketridža za HP štamparske sisteme

Predavač:

Tina Rose

Anti-counterfeit Programme Manager

Imaging & Printing Group (IPG), EMEA

Hewlett-Packard

12:00 – 12:30 – Smanjenje troškova: HP strategija za razvoj skeniranja i štampe u procesu izlaska iz recesije

Predavač:

Dieter Hoefle

IPG EEM Country Manager

Imaging & Printing Group (IPG), EMEA

Hewlett-Packard

Svi zainteresovani se mole  da svoj dolazak potvrde na mejl adresu [email protected] ili na telefon 011/2029-600 i te navedu koje teme su im posebno interesantne i/ili pitanja koja biste postavili predavačima.

Leave a Reply