HP, Red Bull Flugtag
Događaji

HP štand na manifestaciji Red Bull Flugtag

Kompanija Hewlett-Packard, kao partner manifestacije Red Bull Flugtag, koja se održava 22. juna na beogradskoj Adi Ciganliji, pripremila je atraktivan HP Corner u kome posetioci mogu da isprobaju notebook računare sa AMD procesorima: ProBook 4545s, Pavilion M6, G6 i G7, Envy Sleekbook 6, kao i štampače iz Ink Advantage i Oficejet serija.

Ljubitelje HP uređaja na Adi očekuje i zanimljiv prateći program: promo tim koji sve zainteresovane slika pored atraktivnih letelica i poklanja im uramljenu fotografiju na licu mesta, kao i tatoo majstor koji u oslikavanju koristiti scensku šminku. Dolaskom na HP štand i “lajkovanjem” Facebook strane HP Srbija, posetioci dobijaju vaučer sa 10% popusta na sve izložene modele, a svi oni koji istetoviraju HP i AMD znak na telu, dobijaju dodatni popust od 5%. Popust sa vaučerom i tetovažom važi u HP prodavnici u Ušće Shopping centru, do ponedeljka 8. jula.

HP, Red Bull Flugtag

HP, Red Bull Flugtag

I to nije sve! Na manifestaciji se očekuje učešće 39 timova iz cele zemlje u svojim kreativnim letelicama. HP nagrađuje sve članove tri prvoplasirana tima: pobednički tim računarima HP ProBook 4545s, drugoplasirani tim štampačima HP Deskjet Ink Advantage 5525, a trećeplasirani štampačima HP Deskjet Ink Advantage 3525.

Više informacija o samom dešavanju možete pronaći na www.redbullflugtag.rs

Leave a Reply