Događaji

I ove godine 3. Retail IT Summit u Beogradu predstavlja najsavremenije tehnologije u trgovini

Prestižan događaj za trgovce i ove godine, po treći put okupiće renomirane svetske proizvođače IT opreme za trgovine kao i veliki broj top menadžera domaćih i inostranih trgovaca. Teme ovogodišenjeg događaja je: Koja je idealna biznis strategija koja korisnika stavlja u centar naših aktivnosti? Kako tehnologije ovaj proces mogu učiniti boljim i bržim? Na kraju krajeva, kako nove tehnologije mogu pomoći trgovcima u povećanju profita?

Na ova i druga pitanja odgovoriće vrsni stručnjaci iz renomiranih svetskih i domaćih kompanija poput Aldate, Sunbara-a, Service Plusa i mnogih drugih, a u izlagačkom delu, na licu mesta moći ćete da se upoznate i informišete o najnovijim i najaktuelnijim trendovima iz ove oblasti. Specijalni gost događaja biće IT Menadžer Ikea-e za Jugoistočnu Evropu Goran Milenković, a kao ekskluzivni medijski partner, događaj će propratiti Microsoftov magazin „Speak“, dugogodišnji partner događaja.

Retail Media iza sebe ima veliki broj događaja kako u Srbiji tako i u Hrvatskoj. U Martu mesecu ova kompanija organizovala je 2. po redu Retail IT Summit u Dubaiju.

3. Retail IT Summit u Srbiji održaće se 23. Maja u hotelu „Prestige“ u Beogradu, sa početkom u 9h. Za više infomracija posetite: www.retail-it-summit.com

Leave a Reply