Događaji

IBM BusinessConnect – SPRINT u Crown Plazi 9. septembra

Lokalna kancelarija kompanije IBM, po četvrti put u Srbiji, organizuje skup pod nazivom IBM BusinessConnect – SPRINT 2014. Ovogodišnji događaj će biti održan u utorak, 9. septembra, u hotelu Crown Plaza sa početkom u 9:00. 
  
IBM BusinessConnect – SPRINT je tradicionalni događaj koji okuplja stručnjake iz oblasti telekomunikacija, bankarstva, finansija, javnog i IT sektora i omogućuje im da diskutuju o trendovima kod nas i u svetu, kao i da razmene iskustva i ideje  kako unaprediti već postojeće procese i na taj način postati nosilac pozitivnih tehnoloških promena u Srbiji. 


  
IBM BusinessConnect je ove godine posvećen novoj eri smart tehnologija koje obeležavaju naše doba i prožimaju savremeno poslovanje, sa posebnim fokusom na cloud, analitiku, mobile i social tehnologije. IBM eksperti demonstriraće konkretna rešenja koja su implementirana i potvrđena u praksi i scenarije  koji se mogu lako prepoznati i u svakodnevici.
  
Domaćini ovog događaja su Nataša Sekulić, Country Sales Leader za Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju kao i Jack Esselink, stručnjak za big data i analitiku, a o svojim iskustvima će govoriti i brojni drugi eksperti kompanije IBM. 
  
Više informacija i mogućnost prijave za ovaj događaj nalazi se na ovom linku

Leave a Reply